< <
<

<13 Nisan 2008 Pazar/h3>

<

MUHHTEŞEM bir blogla karsı karsıyasınız! Kelimelerden ziyade fotografların konuştugu bir blog bu. elif karakoç isimli hanımefendiye aitmiş. Türk bloglarında pek rastlanmayan bir stile sahip, cünkü günlük misali fotograflanmış her kare. ve blog yazarı kendisini, arkadaslarını, cevresini stillerini kendilerini anlatarak değil, fotograflayarak sergilemiş. DeviantArt'da bunun gibi bir cok sayfa olsa da, bu sayfanın blog dünyasında yer etmesi onu ayrı bir yere koyuyor. "unique" denilebilir. Bir de bu kadınların daha hakim oldugunu düşündügüm güzel bloglar dünyasında, bu kadın blog sahibelerinin Avrupa ülkelerine, Fransa'ya, İtalya'ya karsı derin bir sevgileri oluyor. İncelenmeli.
Underrated diyerek nitelendirebilecegim bu blogda her ne kadar emo nufusunda kişi basına 12 tane düşen beyaz, büyük gözlükler, ve dedelerin okuma gözlükleri büyük bir yer kaplasa da, ayrıntıya fazla takılmadan sizi siteye yönlendiriyorum. Modeller de güzel, fotograflar da güzel, sitenin tasarımını ise, siyah zemin - beyaz yazı ikilisine kıl bir insan oldugum için begenmedim. Kendisine güneşli güneşli, büyük gözlüklü günler diliyoruz. Blogunuza BA-YIL-DIK!

Bay Sobenin Yorumu: Elif Karakoçun harika fotoblogu eski mutlu günleri hatırlatırken bize dışarı çıkıp eğlenmemiz için bir sebep daha verdi.

Etiketler: , , ,

/h6>
Posted by <