< <
<

<21 Mayıs 2008 Çarşamba/h3>

<
Buraya yaziyoruz, Pucca'nın günlüğü, Türkçe bloglar camiasinda coxcomb red gibi işildayan bir Jason Molina şarkisidir. (Burada japon baliklarindan sözetmiyoruz, siteyi övüyoruz, beğeniyoruz, yanliş anlaşilmasin.) Kizil saçli bir topbar'la gelene geçene erotik bir selam verdiği ve abhazya civarindan dostlarin ilgi odağı olduğu için söylemiyorum; biz onu daha çok "mesele nedir?" sorusuna korkmadan, utanmadan, gelene geçene takilmadan "mesele benim ayaklarim ve web cam'de poz vermekten sıkıldım ulan!" samimiyetiyle yazdiği için seviyoruz.













İlgi gördüğüne, çok okunduğuna, nice gencin hayat ve ilişki bilgisi derslerini buradan aldiğina adimiz gibi eminiz ve biraz da bu yüzden daha çok okunsun istiyoruz. (Pekmez Bey'den çok hazzetmiyoruz, ama Pucca Hanim çağırırsa gideriz.)
Özgüveni kimi gerzek erkekler tarafindan yikilmaya çalişildiği halde halen mihrap mihrap ayakta duran Pucca Hanima selam ederken, hayat hakkinda net bir fikrim yok diyen tüm gönül dostlari için çalıyoruz: Dök zülfünü meydane gel, Sür atını ferzana gel, Al daireni hengame gel, Bülbül senin gülşen senin kime ne oy oyyy...

Etiketler: , ,

/h6>
Posted by <