< <
<

<14 Temmuz 2008 Pazartesi/h3>

<

İş bu blog türkçe bloglar camasinin en özel bloglarindan, en nadide, en bulunmaz, en eşi menendi olmayan bloğudur. Bakmayin siz orada burada düzenlenen blog yarişmalarina. Gönlümüzün ilk beşinde baş köşelerden biri "O Zamanlar"a aittir. Boşuna övmüyorum, günler boyu nice bandwithi uğruna harcayip, nice downloadla gönlünü şenlendirmiş, sivilceli bir rapidshare müptelasi gibi görünmekten çekinmeden sayfalar arasinda gezinmiş biri olarak konuşuyorum. Bu blog sayesinde Ayhan Işık ve Fikret Hakan'ın doldurduğu LP'lerde onlari şarkı söylerken dinlemiş, Cem Karaca'nın Londra konserine vakif olmuş, Hümeyra'dan Cici Kizlara, Zeki Müren'den Safiye Ayla'nın eski taş plak kayitlarina kadar binbir türlü tut-i mucizeye ulaşıp da mutlu olmayacak kaç kişi var aranizda? Hatta eski TRT radyolarinin Radyo Tiyatrosu kayitlarini yeniden dinleyerek Korkmaz Çakar'ın efektleri eşliğinde "Ama Anna Katerinovna neden böyle yapiyorsunuz?" diyen sesleri, kapi çarpmalarini, şimşekleri ve hiçkiriklari duymak kaçinizi heyecanlandirmaz sorarim size.
Türk popunun, türkçe rockin, sanat müziğinin eski güzel günlerini yılmadan usanmadan bloğuna taşıyan, bulunmasi artik neredeyse imkansiz hale gelmiş kayitlari bir arşivci titizliğiyle canlandiran Cemil Yüce'ye, nam-ı diğer zapata55'e huzurlarinizda teşekkürü borç bilirken "Viva Zapata!" demekten kendimi alamiyorum. Çekinmeden bir daha söylüyorum:
Viva Zapata! Blogta gezinince siz de söyleyeceksiniz korkmayın..

İstanbul dağlarindan komutan yardimcisinin yardimcisinin yardimcisi Subkomandante Statler Waldorf emir ve görüşlerinize hazirdir paşam!

(Günlük de tutucam ilerde...)

Etiketler: , ,

/h6>
Posted by <