< <
<

<29 Temmuz 2008 Salı/h3>

<

hep kişisel bloglardan sözedecek değiliz, bu defa da buradan yakın: post-apokaliptik popüler kültür: arabölge....
yazinin basliğini ve girişini görünce hemen kaçmayin. içinde "post" geçen herşey karışık ve saçma olmak zorunda değil. ürünlerimizde deleuze ve guattarinin de satırı yoktur, gönlünüzü ferah tutun. bu kez sahnenize gayet eğlenceli bir şey getiriyor, çok başarili bir blogdan sözediyoruz.
malum hepinizin yaptiği gibi biz de kimi siteleri internette aylaklik ederken rastlantilarla görüyoruz; kiminden evet, stumbleupon sağolsun, kimini ise çok tanindiklari için yazmaya bile eriniyoruz. kimi siteler hakkindaki düşüncelerini mail yoluyla bizimle paylaşan blogseverlere ise müteşekkiriz. onlar olmasa nice blogdan mahrum, nice keyiften uzak, nice lezzetten habersiz kalacağız.
yasemin hanim tarafindan posta kutumuza kondurulan arabölge, işte o şahane önerilerden biri. yalnizca sinemadan edebiyata, müzikten gündelik eğlencelere kadar çok çeşitli alanlarda fantezi ve bilim kurgu aleminin türkçe'deki başyapitlarindan biri olmasi nedeniyle değil, neredeyse profesyonel denebilecek bir titizlik ve güncellikte hazirlaniyor olmasi da arabölge'yi çok özel bir blog haline getiriyor. bin türlü teaser, fragman ve çizimle gönülleri şenlendiren arabölge yaratici bloggerler için olduğu kadar ütopya ve negatif ütopya meseleleriyle ömrünü çürüten sizli bizli akıl hastalari için de vazgeçilmez bir lezzet durağı...
(çok kıskanıyorum mehmet yaşin'i)



Etiketler: , ,

/h6>
Posted by <